Malerfirma der dækker hele region Midtjylland

Vi leverer malerarbejde i bedste kvalitet

Hvis du har brug for professionel hjælp til dit malerarbejde et sted i region Midtjylland, så står vi hos Byens Malerfirma altid gerne til din rådighed. Vi har mange års erfaring inden for vores fag. Igennem de sidste 13 år har vi således udført forskellige former for malerarbejde for både privatpersoner og erhvervskunder.

Hvilke maleropgaver kan vi hjælpe dig med?

Med vores mangeårige erfaring og faguddannelse bag os har vi både erfaringen og kompetencerne til at kunne udføre mange forskellige maleropgaver for vores kunder. Vi kan blandt andet hjælpe dig i forbindelse med:

Vi lægger vægt på kvalitet, service, fleksibilitet og præcision

Vi er en fagudlært malermester, der går utroligt højt op i, at kvaliteten af vores arbejde er i orden. Derfor udfører vi også altid vores arbejde med en stor grundighed og præcision, så du kan være sikker på, at du får et professionelt og ikke mindst tilfredsstillende resultat.

Derudover er det også vigtigt for os altid at levere en god service. Vi er derfor utrolig fleksible og imødekommende, og vi lytter nøje til dine specifikke ønsker og behov.

Har du brug for kompetent rådgivning og vejledning, eller har du nogle spørgsmål, som du ønsker at få svar på, så står vi også altid til rådighed.

Hvis du kunne tænke dig at få din opgave udført af vores malerfirma, eller hvis du blot ønsker at vide, hvor meget din opgave vil komme til at koste dig, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig, når vi kender til omfanget af din opgave samt dine individuelle ønsker og behov.​

Sådan foregår vores procesforløb

Så nemt er det at booke en maler. Nedenunder kan du læse vores procesforløb

Skal du bruge en dygtig malermester?
​Kontakt os og modtag et godt tilbud i dag!

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten i dit næste malerprojekt, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt os i dag.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Henvendelser besvares inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller​​
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Byens Malerfirma

Nørregade 9, 7570 Vemb

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 26 66 40 42

E-mail: byensmalerfirma@hotmail.com

CVR: 41448652

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.