Indvendigt malerarbejde udføres

Vi arbejder både for private, erhverv og boligselskaber

Hos Byens Malerfirma beskæftiger vi os ofte med forskellige former for indvendigt malerarbejde. Vi arbejder både for privatpersoner, forskellige former for erhvervskunder og ikke mindst boligselskaber. Med vores hjælp til det indvendige malerarbejde kan du være sikker på, at du får et både flot og professionelt slutresultat, der er udført grundigt og korrekt.

Hvad dækker indvendigt malerarbejde over?

Vi tilbyder flere forskellige former for indvendigt malerarbejde, så du har mulighed for at få lige netop den hjælp, som du har brug for. Vi tilbyder blandt andet:

  • ​Maling af vægge
  • ​Maling af trælofter og gipslofter
  • Opsætning af tapet
  • ​Opsætning af filt
  • ​Opsætning af væv
  • ​Sprøjtespartling
  • ​Sprøjtemaling
  • ​Pudsning inden tapetsering såfremt det er nødvendigt.

Herudover tilbyder vi også kompetent rådgivning omkring valg af farver og tapeter. Vi har stor viden inden for vores fag, og vi kan blandt andet hjælpe dig med at vurdere, hvilke malertyper der vil passe bedst til de forskellige rum.

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal beklæde dine vægge med filt eller væv, så står vi også gerne til rådighed med vores professionelle rådgivning, så vi sammen kan sikre os, at du får den helt rigtige løsning. Vi forhandler også maling, hvis du i stedet foretrækker at udføre arbejdet selv.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på din maleropgave

Du er altid velkommen til at kontakte vores malerfirma for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig eller for at indhente et uforpligtende og skræddersyet tilbud på dit indvendige malerarbejde. Du skal bare fortælle os om din opgave samt om dine ønsker og behov.

Vi sørger for, at du får et professionelt resultat, der er udført med stor grundighed og omhyggelighed. Vi gør os nemlig altid umage for at sikre os din tilfredshed, uanset hvilken form for indvendigt malerarbejde vi skal hjælpe dig med.

Har du spørgsmål eller​​
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Byens Malerfirma

Nørregade 9, 7570 Vemb

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 26 66 40 42

E-mail: byensmalerfirma@hotmail.com

CVR: 41448652

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.