Maling af gulv med et professionelt resultat

Har du brug for professionel hjælp til maling af gulv?

Uanset om du kunne tænke dig at give dine gamle gulve nyt liv, eller om du drømmer om et moderne epoxygulv i hjemmet eller virksomheden, kan vi hos Byens Malerfirma hjælpe dig. Vi har stor erfaring og viden inden for maling af gulv, som vi udfører for både private boligejere, erhvervskunder og boligforeninger.

Sådan kan vi hjælpe dig i forbindelse med gulvmaling

Vi tilbyder flere forskellige løsninger, så du kan få lige netop de gulve, som du kunne tænke dig. Du kan for eksempel vælge mellem:

  • ​Traditionel maling af gulv
  • ​Maling med epoxymaling
  • ​Almindelig PO-gulvmaling.

Hvis du ønsker en traditionel maling af gulv, så starter vi med at give gulvet en grunder, hvorefter vi påfører den valgte slutmaling.

Hvis du foretrækker at udføre arbejdet selv, så forhandler vi også malingen. Vi rådgiver dig også gerne omkring valg af farve, malertype og lignende, så vi sammen kan sikre os, at du får det rigtige resultat.

Der er flere fordele ved at male sit gulv

Der er flere gode grunde til at vælge at male gulvet i hjemmet eller i virksomhedslokalerne. Du kan for eksempel få dit rum til at virke meget større, hvis du har mørke trægulve, og du vælger at male dem med en lys maling.

Malede gulve er også meget nemmere at rengøre end gulve, der ikke er blevet malet. Inden malerarbejdet går i gang, er det dog vigtigt at tage hensyn til, om det pågældende rum vil blive udsat for fugt eller stor slitage, som kan ødelægge malingen på gulvet. I så fald kan det være, at der er en anden løsning, der vil være mere velegnet til det pågældende rum.

Du er altid velkommen til at kontakte vores malerfirma for at få gode råd og svar på dine spørgsmål omkring vores arbejde i forbindelse med maling af gulve. Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud til dig på din opgave, hvis du ønsker det.​

Har du spørgsmål eller​​
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Byens Malerfirma

Nørregade 9, 7570 Vemb

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 26 66 40 42

E-mail: byensmalerfirma@hotmail.com

CVR: 41448652

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.