Udvendigt malerarbejde for private, erhverv og boligforeninger

Få et professionelt resultat med vores hjælp

Hos Byens Malerfirma udfører vi alle typer af udvendigt malerarbejde for både private husejere, erhvervskunder og boligforeninger.

Skal du have malet dit hus i en ny farve, eller er det blevet tid til at friske facaden på din bygning op? Så skal du være velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at sikre et professionelt resultat.

​Hvad dækker vores udvendige malerarbejde over?

Udvendigt malerarbejde kan dække over mange forskellige opgaver. Vi tilbyder blandt andet:

  • Maling af hus
  • ​Maling af facade
  • ​Maling af gavl
  • ​Maling af stern
  • ​Maling af udhæng
  • ​Maling af stakit og hegn
  • ​Maling af døre og vinduer
  • Maling af carport
  • Maling af garage.

Vi tilbyder både maling af træfacader og pudsede facader. Facaden får altid først en algefjerner, hvorefter den bliver højtryksrenset, får påført grunder, og til sidst foretager vi slutmalingen. Til selve malerarbejdet bruger vi alle slags maling, herunder silikatmaling. Vi tilbyder også kalkmaling, hvis du ønsker det. Malingen kan også købes hos os, hvis du i stedet for selv vil stå for malerarbejdet.

Uanset hvilken form for udvendigt malerarbejde vi skal udføre for dig, så bruger vi altid grunder, inden vi slutmaler. Det giver det bedste resultat. I forbindelse med maling af vinduer og døre bruger vi både grunder og efterbehandling.

Hvis du er i tvivl om, hvilken behandling din facade eller dine vinduer og døre har brug for, så står vi altid til rådighed med kompetent rådgivning og vejledning.

Vi udfører kun udvendigt malerarbejde om sommeren

Vær opmærksom på, at udvendigt malerarbejde kun bliver udført om sommeren. Bestil derfor venligst denne service i god tid. Du skal blot kontakte os for en indledende snak omkring dine ønsker og behov samt omfanget af dit malerarbejde. Så udarbejder vi gerne et skræddersyet og uforpligtende tilbud til dig, der matcher.

Har du spørgsmål eller​​
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Byens Malerfirma

Nørregade 9, 7570 Vemb

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 26 66 40 42

E-mail: byensmalerfirma@hotmail.com

CVR: 41448652

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.