Tapetsering samt opsætning af filt og væv

Skal du have sat nyt tapet, filt eller væv op?

Hvis du skal have opsat nyt tapet, væv eller filt i dit hjem eller i dine erhvervslokaler, så kontakt os hos Byens Malerfirma. Vi udfører både tapetsering samt opsætning af filt og væv for privatpersoner, boligforeninger og andre former for erhvervskunder, og vi hjælper således også gerne dig med at sikre et professionelt resultat.

Sådan kan vi hjælpe dig med at sikre et flot resultat

Vi tilbyder opsætning af alle former for tapeter, herunder også de mønstrede. Inden vi går i gang med tapetsering, så spartler og pudser vi væggen, hvorefter vi giver den en grunder og sætter det valgte tapet op. Vi sørger selvfølgelig for, at det hele sidder i vatter.

Hvis det er nødvendigt, fjerner vi naturligvis også eventuelt gammelt tapet, inden vi går i gang med opsætningen af det nye.

Der findes mange forskellige slags tapeter, og vi rådgiver dig gerne omkring, hvilken type du bør vælge. Skal det for eksempel være:

  • ​Almindelig tapet?
  • ​Fototapet?
  • ​Savsmuldstapet?
  • ​Miljøtapet?

Herudover kan vi også være behjælpelige i forbindelse med både salg og levering af fotostater til privatpersoner og erhvervskunder.

Derfor skal du altid lade en professionel varetage din tapetsering

Der er flere grunde til, at du altid bør vælge at lade en professionel varetage din opgave i forbindelse med tapetsering samt opsætning af filt eller væv. Først og fremmest er det vigtigt, at der bliver brugt de rigtige produkter, så du får det bedst mulige resultat.

Med professionel hjælp til arbejdet vil du også have det færdige resultat klar inden for kortere tid, og du kan sikre dig, at arbejdet bliver gjort ordentligt første gang. Det kan være utroligt svært selv at sætte tapet op, og hvis det ikke er gjort korrekt, kan det boble, og du kan få grimme kanter, ligesom du kan få samlinger, der ikke passer sammen.

Vi har stor viden om tapetsering, og vi sikrer dig altid et professionelt slutresultat. Kontakt os for at høre mere eller indhente et uforpligtende tilbud.​

Har du spørgsmål eller​​
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Byens Malerfirma

Nørregade 9, 7570 Vemb

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 26 66 40 42

E-mail: byensmalerfirma@hotmail.com

CVR: 41448652

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.