Sprøjtemaling udføres af erfaren og effektiv sprøjtemaler

Hurtige resultater og tilfredse kunder er vores speciale

Byens Malerfirma udfører alle typer af opgaver inden for sprøjtemaling og -spartling, og vi skaber altid flotte og holdbare løsninger for vores kunder. Vi kan både sprøjtespartle dine vægge og lofter, så du får et jævnt og pænt resultat. Det er den del af arbejdet som sprøjtemaler, der tager længst tid, men det er generelt hurtigere end traditionelle metoder.

Vi befinder os i Holstebro Kommune i Vestjylland, og vi har mange kunder i Hvide Sande, Lemvig og Ringkøbing. Vi er yderst fleksible med placering og kører gerne ud og sprøjtemaler hos kunder fra f.eks. Midtjylland.

Eksempler på hvordan vi kan hjælpe dig med sprøjtemaling

Drømmer du om hurtige resultater, kan vi tilbyde sprøjtemaling af hele huset. Det er en løsning, som mange af vores kunder foretrækker, da der på kort tid sker en stor forvandling.

Når det kommer til at sprøjtemale, er begrænsningerne små. Vi kan bl.a. tilbyde:

  • ​Sprøjtemaling af døre
  • ​Sprøjtemaling af loft, herunder træloft
  • ​Sprøjtemaling af vægge

​Kontakt din lokale sprøjtemaler for en god pris på dit projekt

Ud over sprøjtemaling kan vi også tilbyde vores hjælp med mange andre maleropgaver såsom spartling, tagmaling, gulvmaling, maling af hus og meget andet.

Et godt spartelarbejde er altafgørende for at få de flotteste overflader, når arbejdet er færdigt. Efter mange års erfaring som sprøjtemaler er det noget, vi mestrer.

Kontakt vores malerfirma for at høre mere om vores arbejde og priser, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på sprøjtemaling eller sprøjtespartling.​

Har du spørgsmål eller​​
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Byens Malerfirma

Nørregade 9, 7570 Vemb

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 26 66 40 42

E-mail: byensmalerfirma@hotmail.com

CVR: 41448652

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.